Termékeink

Szervizt keres?

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőkézből a legújabb akcióinkról!
  Elfogadom a feltételeket
Hírek / Akciós naptár / Klímatöltés és tisztítás

Klímatöltés és tisztítás

alt


Autóklíma töltés 10.000, klímatisztítás 6.000 forinttól!

Kérjen időpontot akár a mai napra!


www.autoklimacentrum.hu


 Az autók légkondicionáló berendezésének karbantartása rendkívül fontos a nyári szezon előtt. Nem csak a hatékonyságot növelhetjük egy tisztítással, de a nyár elején gyakori influenzás tüneteket is megelőzhetjük vele.


A nyári tikkasztó hőség sokszor elviselhetetlen a légkondicionáló nélkül, azonban használata veszélyeket rejt egészségünkre nézve. A nyári megfázás, izomfájdalom, tüsszögés mind a nem megfelelő használat és a száraz levegő következménye. Az egyik legnagyobb veszélyt azok a kórokozók jelentik, amelyek a készülékben megtelepednek.


A betegség kimenetelében döntő szerepe van a korai felismerésnek és elsősorban a megelőzésnek. A megelőzés alapja a víz-, hűtő- és egyéb rendszerekben található baktériumok szaporodását elősegítő tényezők kivédése, vagyis a készülék karbantartása legalább évente, különösen szezon előtt. A tisztítással, szűrőcserével nemcsak a megbetegedést előzzük meg, de csökkenthetjük az energiafelhasználást is.


A pollenszűrő a klímarendszer része, amely megszűri az utastérbe áramló levegőt a pollenektől és a porszemcséktől. Ha hosszú ideig használ egy szűrőt, a mikroszálak eltömődnek és csökkent légáramlást, gyengébb klíma hatásfokot, párásodó ablakokat és kellemetlen szagot okozhat az utastérben.


Az Auto Breeze ultrahangos technológiával a fertőtlenítőszer és a szagsemlegesítő folyadék rendkívül finom köd formájában jut a gépjármű szellőző- és ezen keresztül a teljes légkondicionáló rendszerbe. A fertőtlenítőszer elpusztítja a mikroorganizmusokat, a szagtalanító pedig megköti a kellemetlen szagokat okozó molekulákat a gépjármű teljes belsejében. Ne feledje, egy rövid látogatással szervizünkbe segít mérsékelni a légkondicionálás veszélyeit, valamint egy pollenszűrő cserével az allergiát okozó virágpor is az autón kívül tartható.


Szánjon egy rövid időt egészségére és kérje a klímarendszer karbantartását és tisztítását!Bejelentkezés, Ügyfélszolgálat:


(+36)1/257-33-57,  (+36)70/45-000-72


Látogasson el honlapunkra is, melyet a www.autoklimacentrum.hu címen talál!

Kosár tartalma

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálat

H-1107 BUDAPEST
Jegenye u. 7.

(+36)70 45 000 51
(+36)70 45 000 72
info@odor.hu
06 1 257 33 57

Top termékek

Akciós naptár


Autóklíma töltés 10.000, klímatisztítás 6.000 forinttól!

Kérjen időpontot akár a mai napra!


www.autoklimacentrum.hu

Adatlap