Termékeink

Szervizt keres?

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőkézből a legújabb akcióinkról!
  Elfogadom a feltételeket
Cégünkről

Cégünkről

Cégünk, az Ódor Kereskedelmi és Logisztikai Betéti társaság 1996. óta működik, tevékenységét első sorban Opel alkatrészek kis- és nagykereskedelmi értékesítésével kezdte.


Szakmai tapasztalatunkat azonban 1992-től gyűjtjük, így a típusok, a technika és a technológia fejlődését a 90-es évek elejétől folyamatosan követjük.


Internetes áruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy korunk elvárásának megfelelően az autóhoz szükséges Opel vagy Chevrolet alkatrész illetve tartozék, otthonról vagy munkahelyről, a lehető legegyszerűbben legyen megrendelhető.


Elektronikus alkatrész azonosító katalógusaink mindig a legfrissebb adatokat tartalmazzák. Lekérdező rendszerünk pedig lehetővé teszi a magyarországi, németországi, és a Közép-kelet európai regionális Opel raktárak készleteinek azonnali hozzáférését.


Ezen kívül ausztriai, németországi, lengyel és szinte valamennyi jelentős hazai alkatrész és tartozék- forgalmazóval nagykereskedelmi kapcsolatban állunk.


Minőség tekintetében kínálunk:


- Eredeti Opel – GM
- Gyári beszállítói (minőségileg, technikailag az autógyártó gyári alkatrészével azonos)
- Első beszállítói (egyenértékű a gyári beszállítói alkatrésszel, nem a gyári szerződéses beszállítótól),
- Minőségi utángyártott (alacsonyabb minőségi osztályú alkatrész) és
- Bontott alkatrészeket.


Az "Árajánlatkérő lap" segítségével döntse el Ön, hogy milyen minőségű alkatrészt szeretne! "Az olcsóbb is lehet ugyanolyan jó!"Az alkatrész üzletágban eltöltött tizenöt év után - mintegy tíz év márkakereskedői tapasztalattal - 2010-ben megnyitottuk autószervizünket.


Az üzletünkben megrendelt, megvásárolt alkatrészeket  - szükség szerint - be is építjük autójába. Műhelyünk a szakmai tapasztalat mellett az elengedhetetlenül fontos műszaki információkkal, a javításhoz szükséges célszerszámokkal és diagnosztikai berendezésekkel is rendelkezik.


Szolgáltatásaink:


- Opel - Chevrolet - Ford hivatalos partner szerviz
- Általános személy és kis-haszonjármű szerviz
- Autóklíma centrum - javítás, karbantartás
- Futóműállítás
- Gumiabroncs javítás, szerelés, centrírozás, szezonális tárolás
- Hibakódolvasás, szoftverfrissítés, diagnosztika
- Autómentés 0-24


Ügyfélszolgálatunk egyéni Vásárlóink részére:Telephely: H-1107 Budapest, Jegenye utca 7.
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 7.30-17-00
Telefon: (+36)1 257 33 57,
(+36)70 45 000 51, (+36)70 45 000 72
Autómentés: (+36)30 9 324 219
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. " > Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Szerviz ajánlat kérésMunkánk sikeréhez számos elismert műszaki szakember és magyarországi Opel illetve Ford márkakereskedés hozzájárul, így Nekik ezúton fejezzük ki köszönetünket!


Kosár tartalma

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálat

H-1107 BUDAPEST
Jegenye u. 7.

(+36)70 45 000 51
(+36)70 45 000 72
info@odor.hu
06 1 257 33 57

Top termékek