Termékeink

Szervizt keres?

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőkézből a legújabb akcióinkról!
  Elfogadom a feltételeket
Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelési nyilatkozat

Adatkezelési nyilatkozat

1. Regisztráció során megadott személyes adatainak kezelése

Elektronikus web áruházunkban a vásárlás regisztrációhoz kötött, melynek során a megrendelés teljesítése érdekében személyes adatainak megadására is szükségünk van.

Személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt - közvetlenül vagy közvetve - név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet;

Ön a regisztrációval hozzájárulását adja ahhoz, hogy áruházunk a megadott személyes adatait a jelen szabályzatban meghatározott módon kezelje.

Személyes adatait kizárólag a megrendelés teljesítése érdekében tároljuk, és azokat csak azzal összefüggésben kezeljük. A kezelés alatt az adatok összegyűjtését, rendszerezését és tárolását értjük. Azokat semmilyen körülmények között nem módosítjuk, és nem hozzuk nyilvánosságra.

A regisztráció során megadott adatokat az újabb megrendelés könnyebb lebonyolítása érdekében rendszerünk tárolja, így legközelebb elegendő, ha Ön a már regisztrált felhasználónevével és jelszavával jelentkezik be web áruházunkba, személyes adatait a rendszer ezek alapján előhívja.

Amennyiben jelszavát elfelejtette, úgy kérésére a megadott e-mail címre elküldjük azt.

A web áruházunkban tárolt adatokat semmilyen körülmények között nem használjuk fel egyéb célra, kizárólag a megrendelés teljesítésével összefüggésben kezeljük, és nem adjuk át azokat harmadik fél részére.

Tájékoztatjuk Vevőinket, hogy a bíróság, az ügyész és a nyomozó hatóság tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkeresheti áruházunkat (Be. 71. §). Ez esetben áruházunk a hatóságok részére - amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte - személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

Áruházunk olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt, biztosítja azok titkosságát, sérthetetlenségét, valamint az érintett vevő számára történő hozzáférés és ellenőrzés lehetőségét.

Ön az általunk tárolt személyes adatait bármikor ellenőrizheti, azokat bejelentkezés után módosíthatja, illetve bármikor kérheti azok törlését. Az erre irányuló kérelmét az áruházunk e-mail címén ( Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ) , vagy írásban, postai úton küldje el, felhasználóneve és jelszava feltüntetésével, és az általunk tárolt személyes adatait az e-mail beérkezését követő munkanapon törölni fogjuk.

Amennyiben kérése ellenére nem töröljük személyes adatait, úgy joga van bírósághoz fordulni.


2. Hírlevél

Hírlevelet csak és kizárólag abban az esetben küldünk, ha Ön ezt kifejezetten kéri, és arra feliratkozik.

A hírlevélre feliratkozott látogatóink személyes adatait a megrendelők személyes adataitól különálló adatbázisban tartjuk nyilván, a megadott név, postai cím és e-mail cím alapján. Amennyiben Ön már nem kíván több hírlevelet kapni tőlünk, úgy azt egyszerűen a minden egyes hírlevél végén található „LEIRATKOZÁS” linkre kattintva teheti meg. Ez esetben adatait nyilvántartásunkból törölni fogjuk.

Kosár tartalma

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálat

H-1107 BUDAPEST
Jegenye u. 7.

(+36)70 45 000 51
(+36)70 45 000 72
info@odor.hu
06 1 257 33 57

Top termékek