Termékeink

Szervizt keres?

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön elsőkézből a legújabb akcióinkról!
  Elfogadom a feltételeket
Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételek

Általános szerződési és vásárlási feltételek

Az Eladó

ÓDOR Kereskedelmi és Logisztikai Bt.

Székhely / telephely: 1107 Budapest, Jegenye u.7.
Telefon: (+36)1-257-33-57, (+36)70-45-000-51, (+36)70-45-000-72
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Adószám: 28648992-2-42
Bankszámla száma: 10103881-55085444-00000003

A Vevő

Az „Opelcentrum” Internetes áruházban azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.

Megrendelés

Az „Opelcentrum” Internetes áruházban a megrendelés Interneten keresztül, vagy E-mail-ben lehetséges.
Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. Az ár azonban nem tartalmazza a kiszállítás díját, amelyet Önnek a vételárral együtt kell megfizetnie.
A kiválasztott terméket a Megrendelő a Regisztrációs űrlap kitöltése után tudja kosárba helyezni, majd megrendelni. A megrendelés véglegesítése előtt módja van a kosár tartalmát az áru mellett található ikonra kattintva módosítani, a darabszámot növelni vagy a kiválasztott árut a kosárból eltávolítani, illetve abba újabb terméket helyezni. Az esetleges adatbeviteli hibákat, beleértve a vevőregisztráció során megadott adatait ugyancsak módosíthatja, a megrendelés véglegesítése előtt.
A megrendelés véglegesítésével Ön vételi ajánlatot tesz, amelyhez a Ptk.211. §-a értelmében kötve van. A megrendelés véglegesítését követően az áruház haladéktalanul, de legfeljebb 48 órán belül automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel és folyamatosan tájékoztatja az áru beérkezéséről illetve a kiszállításról.
Amennyiben Ön nem kap 48 órán belül visszaigazolást, úgy a szerződés nem jön létre és az ajánlati kötöttség alól mentesül. A megrendelés véglegesítése után annak elektronikus levélben történő visszaigazolásával vásárlási szerződés jön létre a Megrendelő és az Ódor Kereskedelmi és Logisztikai Bt. között. A szerződés írásban megkötött szerződésnek minősül, amelyet áruházunk a visszaigazolásban megküldött rendelésszámon tart nyilván, és azt a szerződés létrejöttétől számított 5 éven keresztül megőrzi.

Fizetés

A megrendelt termékek árát a Vevő a vásárlási folyamat végén elektronikus úton bankkártyával, a házhoz szállítás alkalmával a futárszolgálatnak, vagy szerződött Partnerek esetében banki átutalással fizeti. Speciális termékek esetén az Eladó a megrendelést a teljes vételár bankkártyával, vagy banki átutalással történő megfizetése mellett teljesíti.

Házhoz szállítás/áru átvétele

A megrendelt termékeket belföldön az áru raktárba érkezésétől számítva, 1-2 munkanapon belül - az Önnel előzetesen egyeztetett időpontban - házhoz szállítjuk.

A házhoz szállítás díja Magyarország területén, értéktől függően az alábbiak szerint alakul:
10.000 Ft - ig - 1.490 Ft,
10.001 Ft - tól 20.000 Ft - ig 1.090 Ft,
20.001 Ft - tól 30.000 Ft - ig 490 Ft,
30.000 Ft felett a házhoz szállítás ingyenes.

Az áru átvételekor a Vevő elismervénnyel, vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.
Amennyiben az előre egyeztetett időpontban történő kiszállítás esetén az átvétel a vevő hibájából meghiúsul, úgy az ismételt kiszállítás költségei őt terhelik.

A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított nyolc napon belül Vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Az elállást írásban postai levél útján, vagy E-mailben jelenthetik be. Ebben az esetben az ÓDOR Bt. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a Vevő viseli.
Az ÓDOR Bt. kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a Vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.
Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza!
Ugyancsak nem vesszük vissza azt az árut, amely az egyedi megrendelés miatt jellegénél fogva nem szolgáltatható vissza.

Garancia, szavatosság

Az Eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő, vagy a gyártó által garantált szavatossági időt vállal.
Az Eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.
Az Eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.
Cégünk az általa eladott termékekre - Eredeti Opel alkatrészekre és tartozékokra, Originál gyári beszállítói, Első beszállítói és utángyártott alkatrészekre - 12 hónap, bontott alkatrészekre úgynevezett "beépítési garanciát" vállal. Az ettől eltérő garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt garanciális okmányokon szerepel. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.
Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő beszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye az ÓDOR Bt. budapesti telephelye: 1107 Jegenye utca 7.

A garanciális igény nem érvényesíthető:
- a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
- a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
- baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra.

Panaszkezelés

Áruházunk a Vevők teljes megelégedettsége mellett történő üzemeltetést tűzte ki céljának. Arra törekszünk, hogy Önt hibátlan áruval, a lehető legrövidebb szállítási határidő mellett szolgáljuk ki. Amennyiben azonban Önnek a megkötött szerződéssel, vagy a kiszállított áruval kapcsolatban mégis panasza van, úgy azt e-mail útján, vagy írásban, postai úton jelentheti be. A panaszát a lehető leghamarabb, de legkésőbb annak beérkezésétől számított 30 napon belül kivizsgáljuk, és a vizsgálat eredményéről írásban értesítjük. Az értesítésben tájékoztatást kap, azokról a felügyeleti szervekről és elérhetőségükről is, amelyekhez az esetben fordulhat, ha panasza intézésével nem elégedett.

Kosár tartalma

Az Ön kosara üres.

Ügyfélszolgálat

H-1107 BUDAPEST
Jegenye u. 7.

(+36)70 45 000 51
(+36)70 45 000 72
info@odor.hu
06 1 257 33 57

Top termékek